ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του 47χρονου -Η αιτία που έπεσε στο κενό από τον 1ο όροφο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του 47χρονου -Η αιτία που έπεσε στο κενό από τον 1ο όροφο

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ο 47χρονος, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου (07/12), έπεσε από τον πρώτο όροφο του σπιτιού του καθώς προσπαθούσε να μπει από το παράθυρο.

Όπως προκύπτει από τις ιατρικές εξετάσεις που έγιναν στον 47χρονο, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, όταν προσπαθούσε να μπει στο σπίτι από το παράθυρο.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο οικονομικός μετανάστης από τη Ρουμανία, παρακολουθείται εντατικά από τους θεράποντες ιατρούς και η κατάσταση του κρίνεται εκτός κίνδυνου αλλά πολύ σοβαρή.

Ανδρέας Πογιατζή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE