ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του 47χρονου -Η αιτία που έπεσε στο κενό από τον 1ο όροφο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του 47χρονου -Η αιτία που έπεσε στο κενό από τον 1ο όροφο

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ο 47χρονος, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου (07/12), έπεσε από τον πρώτο όροφο του σπιτιού του καθώς προσπαθούσε να μπει από το παράθυρο.

Όπως προκύπτει από τις ιατρικές εξετάσεις που έγιναν στον 47χρονο, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, όταν προσπαθούσε να μπει στο σπίτι από το παράθυρο.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο οικονομικός μετανάστης από τη Ρουμανία, παρακολουθείται εντατικά από τους θεράποντες ιατρούς και η κατάσταση του κρίνεται εκτός κίνδυνου αλλά πολύ σοβαρή.

Ανδρέας Πογιατζή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνήσει την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Στο Στρασβούργο ο ΠτΔ: Προσφωνήσει την Ολομέλεια του ΕΚ - Παρουσιάζει τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει σήμερα, το απόγευμα, στο Στρασβούργο, όπου αύριο, 20 Ιανουαρίου 2026, θα προσφωνήσει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, παρουσιάζοντας τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το πολιτικό της αποτύπωμα για το επόμενο εξάμηνο, υπό το κεντρικό μήνυμα «Μια Αυτόνομη Ένωση. Ανοικτή στον Κόσμο», με έμφαση σε μια Ευρώπη που ενισχύει τη στρατηγική της αυτονομία, την ανθεκτικότητα και την ανταγωνιστικότητά της μέσα σε ένα περιβάλλον αυξημένων γεωπολιτικών προκλήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE