ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του 47χρονου -Η αιτία που έπεσε στο κενό από τον 1ο όροφο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του 47χρονου -Η αιτία που έπεσε στο κενό από τον 1ο όροφο

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, ο 47χρονος, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου (07/12), έπεσε από τον πρώτο όροφο του σπιτιού του καθώς προσπαθούσε να μπει από το παράθυρο.

Όπως προκύπτει από τις ιατρικές εξετάσεις που έγιναν στον 47χρονο, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, όταν προσπαθούσε να μπει στο σπίτι από το παράθυρο.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο οικονομικός μετανάστης από τη Ρουμανία, παρακολουθείται εντατικά από τους θεράποντες ιατρούς και η κατάσταση του κρίνεται εκτός κίνδυνου αλλά πολύ σοβαρή.

Ανδρέας Πογιατζή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE