ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής έγινε ατζέντης…

Πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής έγινε ατζέντης…

Μακριά από τα γήπεδα εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, διεθνής ποδοσφαιριστής αποφάσισε να αλλάξει δουλειά και να γίνει ατζέντης. Ποιος είναι, ποια η πρώτη μεταγραφή του.

Μπορεί να μην το έχει ανακοινώσει επίσημα ακόμη, αλλά ο Μιχάλης Σηφάκης έκοψε και τυπικά το ποδόσφαιρο. Τελευταία του ομάδα ήταν η τουρκική Σαμσουνσπόρ, από όπου αποχώρησε το 2018.

Έκτοτε, δεν έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ενώ και ο ίδιος δεν έδειχνε διατεθειμένος να πάει κάπου… απλά για να πάει. Κάπως έτσι, λοιπόν, αποφάσισε να αλλάξει δουλειά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σηφάκης, 35 ετών, ήδη ξεκίνησε να εργάζεται ως μάνατζερ. Όχι επίσημα ακόμη, αλλά μπαίνει στο κόλπο. Μάλιστα, ήδη έκανε την πρώτη του μεταγραφή.

Στον ΟΦΗ, φυσικά. Καθώς όπως προκύπτει από το Ηράκλειο, ήταν ο άνθρωπος που μεσολάβησε για να πάει ο Κώστας Γιαννούλης στην ομάδα της Κρήτης.

Την ομάδα της καρδιάς του, βεβαίως. Αλλά και του κολλητού του φίλου. Καθώς δεν είναι μυστικό ότι ο Σηφάκης και ο αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, Γιώργος Σαμαράς συνδέονται με πολυετή φιλία.

Ενώ κατά ένα περίεργο παιχνίδι της μοίρας, σταμάτησαν και οι δύο νέοι το ποδόσφαιρο. Και οι δύο έχοντας ως τελευταία ομάδα τους τη Σαμσουνσπόρ, στην οποία αγωνίστηκαν την ίδια περίοδο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Σηφάκης ολοκλήρωσε την καριέρα του έχοντας 15 συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος και 303 συμμετοχές με τις φανέλες των ΟΦΗ, Ολυμπιακού, Αρη, Σαρλερουά, Ατρόμητου, Λεβαδειακού, Κόρτραϊκ και Σαμσουνσπόρ.

Εχει ενδιαφέρον να επισημάνουμε ότι ο Σηφάκης είναι ένας ακόμη πρώην ποδοσφαιριστής που μεταπηδά στο «μανατζεριλίκι».

Ακολουθώντας τον δρόμο που χάραξαν παίκτες όπως ο Λυμπερόπουλος, ο Τσιάρτας, ο Χαριστέας, ο Ιβιτς. Σύμπτωση; Ολοι οι προαναφερθέντες ανέλαβαν κάποια στιγμή ρόλο τεχνικού διευθυντή σε ομάδες…

Πηγή: to10.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top