ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανήλικος οδηγούσε αυτοκίνητο χωρίς την συγκατάθεση ιδιοκτήτη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανήλικος οδηγούσε αυτοκίνητο χωρίς την συγκατάθεση ιδιοκτήτη

Νεαρός ηλικίας 16 ετών εντοπίστηκε, όταν οδηγούσε παράνομα το αυτοκίνητο της μητέρας του το βράδυ της Κυριακής (08/11), στην περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς της Επαρχίας Λευκωσίας.

Ο 16χρονος εντοπίστηκε από περίπολο του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν τον 16χρονο και τον οδήγησαν με ασφάλεια στο τμήμα.

Στην συνέχεια η μητέρα του, η οποία είναι η ιδιοκτήτρια του οχήματος βρέθηκε στον σταθμό για κατάθεση και διαπιστώθηκε πως οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς την συγκατάθεση της.

Εναντίον του 16χρονου διερευνάται υπόθεση αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης, οδήγησης οχήματος χωρίς άδεια οδηγού, χωρίς πιστοποιητικό ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου προσώπου και χωρίς τη συγκατάθεση του ιδιοκτήτη, παράβασης σήματος τροχαίας και παράλειψης συμμόρφωσης σε σήμα που του έγινε από Αστυνομικό.

Ο 16χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για τις υπό διερεύνηση τροχαίες παραβάσεις, ενώ η μητέρα του, η οποία φέρεται να μην έλαβε τα απαραίτητα μέτρα φύλαξης του οχήματος της, με αποτέλεσμα αυτό να οδηγηθεί από τον ανήλικο, επίσης κατηγορήθηκε γραπτώς για τη μη λήψη μέτρων φύλαξης του οχήματός της.

Τις εξετάσεις συνεχίζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top