ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι ΜΕΓΑΛΕΣ στιγμές του Φαμπιάνο και οι φοβεροί αριθμοί του – Το έκανε και με ΑΠΟΕΛ και με Δόξα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ΜΕΓΑΛΕΣ στιγμές του Φαμπιάνο και οι φοβεροί αριθμοί του – Το έκανε και με ΑΠΟΕΛ και με Δόξα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος, Φαμπιάνο Ντε Φρέιτας ήρθε σε νεκρό χρόνο στην Ομόνοια όμως μέσα σε επτά παιχνίδια απέδειξε πως πρόκειται για ακόμη μια μεταγραφική… ανακάλυψη του Νεόφυτου Λάρκου.

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις η Ομόνοια μετά και την νίκη επί της Δόξας που την έφερε ξανά στο -2 από την πρωτοπόρο Ανόρθωση με τον Φαμπιάνο να αποδεικνύει σε ακόμη ένα παιχνίδι την μεγάλη του κλάση και να χειροκροτείται από τους Ομονοιάτες αλλά και τον Μπεργκ!

Δύο φορές χρειάστηκε να επέμβει στο ματς με την Δόξα (στο 74′ και στο 75′) και έκανε δύο μεγάλες αποκρούσεις κρατώντας το 2-0 και επέτρεψε στο τριφύλλι να… μην αγχωθεί στα τελευταία λεπτά.

Οι αποκρούσεις του:

Σε 7 ματς δέχθηκε μόλις δύο γκολ ενώ εδώ και 4 συνεχόμενες αγωνιστικές με ΑΕΛ, ΕΝΠ, ΑΠΟΕΛ και Δόξα κράτησε ανέπαφη την εστία του. Σε αυτά τα 7 ματς η Ομόνοια μετράει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες (0-0 με Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ, 1-1 με Ολυμπιακό) με τον Φαμπιάνο να αποδεικνύεται λίρα εκατό.

Μάλιστα με τον έμπειρο 31χρονο πορτιέρο είναι γενικώς παραδεκτό ότι οι πράσινοι βελτίωσαν ακόμη περισσότερο την γενικότερη αμυντική τους λειτουργία και ειδικά οι Λούφτνερ και Λανγκ δείχνουν να πατούν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα και στο προηγούμενο ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ είχε μια μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Τάμαρι στο 43′. Δείτε βίντεο:

ΓΚΡΙΝΙΑ από Ομονοιάτες όμως τους ΑΠΑΝΤΗΣΕ ο Μπεργκ! Η κίνηση του προς την Δυτική στο 76′ (ΒΙΝΤΕΟ)

To ΒΙΟΛΙ του ο Μπεργκ! Εκείνος ΠΑΠΑΣ, εκείνος ΤΑΤΑΣ…

Είχε όρεξη για πλάκα ο Χούμποτσαν – ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ σκηνικό με Λανγκ μπροστά στα ΜΜΕ (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top