ΛΕΜΕΣΟΣ: Βομβιστική επίθεση τα μεσάνυκτα – Στόχος τα γραφεία χρηματοδότησης στέγης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βομβιστική επίθεση τα μεσάνυκτα – Στόχος τα γραφεία χρηματοδότησης στέγης

Την Τρίτη 10/12, 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, σημειώθηκε έκρηξη στην είσοδο των γραφείων του Οργανισμού Χρηματοδότησης Στέγης στη Λεμεσό.

Στη σκηνή μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, όπου επιλήφθηκαν των εξετάσεων.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, διαπιστώθηκε, ότι η έκρηξη οφειλόταν σε αυτοσχέδια βόμβα υψηλής ισχύος, η οποία τοποθετήθηκε στο έδαφος μπροστά από την κύρια είσοδο του υποστατικού.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές, το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE