Αγία Νάπα: Την ψέκασαν στο πρόσωπο με σπρέι για 600 ευρώ – Στιγμές τρόμου για 22χρονη υπάλληλο υπεραγοράς

Αγία Νάπα: Την ψέκασαν στο πρόσωπο με σπρέι για 600 ευρώ – Στιγμές τρόμου για 22χρονη υπάλληλο υπεραγοράς

Ληστεία υπό την απειλή μαχαιριού, διαπράχθηκε την Δευτέρα 09/12 το βράδυ σε υπεραγορά της Αγίας Νάπας, με λεία 600 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από 22χρονη υπάλληλο υπεραγοράς που βρίσκεται στην Λεωφόρο Νησί στην Αγία Νάπα, ότι γύρω στις 21.10 το βράδυ, εισήλθαν στο υποστατικό τρία άγνωστα της πρόσωπα, ένας εκ των οποίων υπό την απειλή μαχαιριού, απαίτησε να τους δώσει από το ταμείο χρήματα.

Η υπάλληλος έδωσε στους αγνώστους το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ που βρισκόταν στο ταμείο και εγκατέλειψαν τη σκηνή, αφού προηγουμένως εκτόξευσαν προς το πρόσωπο της 22χρονης σπρέι με επιβλαβή αέρια.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας και ύστερα από έρευνες περισυνέλλεξαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Η υπεραγορά δεν καλύπτεται από κλειστό σύστημα παρακολούθησης και η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό προς εντοπισμό των δραστών.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σήκωσαν stealth βομβαρδιστικά Β-2 οι ΗΠΑ, βομβάρδισαν το νησί Χαργκ - Με αντίποινα απειλεί το Ιράν

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σήκωσαν stealth βομβαρδιστικά Β-2 οι ΗΠΑ, βομβάρδισαν το νησί Χαργκ - Με αντίποινα απειλεί το Ιράν

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση εισέρχεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Οι Ηνωμένες Πολιτείες σήκωσαν στον αέρα stealth βομβαρδιστικά Β-2, βομβαρδίζοντας το νησί Χαργκ, με την Τεχεράνη να απειλεί με αντίποινα, ενώ εκρήξεις αναφέρονται και στη Βαγδάτη. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE