Την άσκηση βίας σε νοσηλευτικό προσωπικό του ΤΑΕΠ Λεμεσού καταδικάζει η ΠΑΣΥΔΥ

Την άσκηση βίας σε νοσηλευτικό προσωπικό του ΤΑΕΠ Λεμεσού καταδικάζει η ΠΑΣΥΔΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου Γ.Ν. Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ σε ανακοίνωση της καταδικάζει απερίφραστα την άσκηση σωματικής βίας για μία ακόμη φορά σε νοσηλευτικό προσωπικό των ΤΑΕΠ. 

«Το ψεσινό επεισόδιο στο ΤΑΕΠ του Γ.Ν. Λεμεσού είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό νοσηλεύτριας», προστίθεται.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο σε σημερινή του συνεδρία ανάμεσα σε άλλα συζήτησε και τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΤΑΕΠ και έχει εξουσιοδοτήσει τη Γραμματεία του Κλάδου να χειριστεί το όλο θέμα καθώς επίσης και να εξετάσει το ενδεχόμενο λήψης μέτρων, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
 
«Τέλος, ως Κλάδος, καλούμε τον ΟΚΥπΥ και το Υπουργείο Υγείας όπως εγκύψουν με σοβαρότητα στα κρίσιμα θέματα που εγείρονται με τη λειτουργία των ΤΑΕΠ και όπως ασχοληθούν ιδιαίτερα με την έλλειψη κλινών, η οποία αποτελεί μία από τις κύριες αιτίες πρόκλησης εντάσεων στο χώρο των ΤΑΕΠ» καταλήγει.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE