Την άσκηση βίας σε νοσηλευτικό προσωπικό του ΤΑΕΠ Λεμεσού καταδικάζει η ΠΑΣΥΔΥ

Την άσκηση βίας σε νοσηλευτικό προσωπικό του ΤΑΕΠ Λεμεσού καταδικάζει η ΠΑΣΥΔΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κλάδου Γ.Ν. Προσωπικού ΠΑΣΥΔΥ σε ανακοίνωση της καταδικάζει απερίφραστα την άσκηση σωματικής βίας για μία ακόμη φορά σε νοσηλευτικό προσωπικό των ΤΑΕΠ. 

«Το ψεσινό επεισόδιο στο ΤΑΕΠ του Γ.Ν. Λεμεσού είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό νοσηλεύτριας», προστίθεται.
 
Το Διοικητικό Συμβούλιο σε σημερινή του συνεδρία ανάμεσα σε άλλα συζήτησε και τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΤΑΕΠ και έχει εξουσιοδοτήσει τη Γραμματεία του Κλάδου να χειριστεί το όλο θέμα καθώς επίσης και να εξετάσει το ενδεχόμενο λήψης μέτρων, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
 
«Τέλος, ως Κλάδος, καλούμε τον ΟΚΥπΥ και το Υπουργείο Υγείας όπως εγκύψουν με σοβαρότητα στα κρίσιμα θέματα που εγείρονται με τη λειτουργία των ΤΑΕΠ και όπως ασχοληθούν ιδιαίτερα με την έλλειψη κλινών, η οποία αποτελεί μία από τις κύριες αιτίες πρόκλησης εντάσεων στο χώρο των ΤΑΕΠ» καταλήγει.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.

BEST OF TOTHEMAONLINE