Ικανοποίηση Δήμου Στροβόλου για τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Εθελοντισμού 2021

Ικανοποίηση Δήμου Στροβόλου για τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Εθελοντισμού 2021

Την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή του Δήμου στην τελική φάση του διαγωνισμού, μαζί με την πόλη του Βερολίνου,  για την ανακήρυξη της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Εθελοντισμού 2021, εκφράζει με σημερινή ανακοίνωση του ο Δήμος Στροβόλου.

«Συγχαίρουμε το Βερολίνο, που με τη μακρά παράδοση και τις πολυεπίπεδες θεσμοθετημένες δράσεις του, πέτυχε να ανακηρυχθεί ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Εθελοντισμού 2021», προστίθεται.
 
Ο Δήμος Στροβόλου εκφράζει τις ευχαριστίες του προς στον Επίτροπο Εθελοντισμού και μη Κυβερνητικών Οργανισμών, Γιάννη Γιαννάκη, που με την προτροπή και συνεχή στήριξή του ξεκινήσαμε και ολοκληρώσαμε την όλη προσπάθεια.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Υπόθεση χρυσών διαβατηρίων – Θα ασκήσει έφεση η Νομική Υπηρεσία

LIVE: Υπόθεση χρυσών διαβατηρίων – Θα ασκήσει έφεση η Νομική Υπηρεσία

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE