ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 29χρονος για 8 σοβαρά αδικήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΡΟΣΟΧΗ: Καταζητείται 29χρονος για 8 σοβαρά αδικήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία και τη φωτογραφία 29χρονου ο οποίος καταζητείται για σοβαρά αδικήματα.

 

Η Αστυνομία καταζητεί τον MD HABIBUR RAHMAN, 29 ετών, από τη Μπαγκλαντές για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με τα αδικήματα, 1. Συνομωσίας προς διάπραξης κακουργήματος, 2. Συνομωσίας προς διάπραξης πλημμελήματος, 3. Εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, 4. Απόπειρας εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις, 5. Καταρτισμού πλαστού εγγράφου, 6. Κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, 7. Υποβοήθησης παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και 8. Νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.
 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αρχηγείου, στο τηλέφωνο 22805927 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή διαδικτυακά μέσω της «Κατηγορίας Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.