Τμ. Μετεωρολογίας: Κίτρινη προειδοποίηση- Βροχές καταιγίδες και τοπικές πλημμύρες

Τμ. Μετεωρολογίας: Κίτρινη προειδοποίηση- Βροχές καταιγίδες και τοπικές πλημμύρες

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης 11/12 το Τμήμα Μετεωρολογίας, προειδοποιώντας ότι αναμένεται να επηρεάσουν την Κύπρο βροχές και κατά διαστήματα μεμονωμένες καταιγίδες από αργά το βράδυ της Τετάρτης, μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης 12/12.


Η συνολική βροχόπτωση, αναφέρεται, δυνατό να ξεπεράσει τοπικά τα 50 χιλιοστόμετρα σε χρονική διάρκεια έξι ωρών.

Ενημερώνεται το κοινό για τη δυνατότητα εκδήλωσης τοπικής πλημμύρας σε μικρό αριθμό περιουσιών και προβλημάτων σε εξωτερικές δραστηριότητες.

Το Τμήμα προειδοποιεί επίσης για δύσκολες συνθήκες οδήγησης λόγω περιορισμένης ορατότητας και ολισθηρότητας του οδικού δικτύου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»

Λετυμπιώτης: «Κομβικής σημασίας η συνάντηση ΠτΔ με τον ΓΓ των ΗΕ»

Κορυφαία διπλωματική στιγμή αποτελεί η εβδομάδα υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.