Τμ. Μετεωρολογίας: Κίτρινη προειδοποίηση- Βροχές καταιγίδες και τοπικές πλημμύρες

Τμ. Μετεωρολογίας: Κίτρινη προειδοποίηση- Βροχές καταιγίδες και τοπικές πλημμύρες

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης 11/12 το Τμήμα Μετεωρολογίας, προειδοποιώντας ότι αναμένεται να επηρεάσουν την Κύπρο βροχές και κατά διαστήματα μεμονωμένες καταιγίδες από αργά το βράδυ της Τετάρτης, μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης 12/12.


Η συνολική βροχόπτωση, αναφέρεται, δυνατό να ξεπεράσει τοπικά τα 50 χιλιοστόμετρα σε χρονική διάρκεια έξι ωρών.

Ενημερώνεται το κοινό για τη δυνατότητα εκδήλωσης τοπικής πλημμύρας σε μικρό αριθμό περιουσιών και προβλημάτων σε εξωτερικές δραστηριότητες.

Το Τμήμα προειδοποιεί επίσης για δύσκολες συνθήκες οδήγησης λόγω περιορισμένης ορατότητας και ολισθηρότητας του οδικού δικτύου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE