Τμ. Μετεωρολογίας: Κίτρινη προειδοποίηση- Βροχές καταιγίδες και τοπικές πλημμύρες

Τμ. Μετεωρολογίας: Κίτρινη προειδοποίηση- Βροχές καταιγίδες και τοπικές πλημμύρες

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης 11/12 το Τμήμα Μετεωρολογίας, προειδοποιώντας ότι αναμένεται να επηρεάσουν την Κύπρο βροχές και κατά διαστήματα μεμονωμένες καταιγίδες από αργά το βράδυ της Τετάρτης, μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης 12/12.


Η συνολική βροχόπτωση, αναφέρεται, δυνατό να ξεπεράσει τοπικά τα 50 χιλιοστόμετρα σε χρονική διάρκεια έξι ωρών.

Ενημερώνεται το κοινό για τη δυνατότητα εκδήλωσης τοπικής πλημμύρας σε μικρό αριθμό περιουσιών και προβλημάτων σε εξωτερικές δραστηριότητες.

Το Τμήμα προειδοποιεί επίσης για δύσκολες συνθήκες οδήγησης λόγω περιορισμένης ορατότητας και ολισθηρότητας του οδικού δικτύου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.