Εργασίες στις νότιες λωρίδες του παραλιακού δρόμου Λεμεσού- Αμαθούντος

Εργασίες στις νότιες λωρίδες του παραλιακού δρόμου Λεμεσού- Αμαθούντος

 Tο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, από την Παρασκευή 13/12/2019 και ώρα 07:00 μέχρι και την Τετάρτη 18/12/2019 και ώρα 16:00 θα εκτελούνται εργασίες στις νότιες λωρίδες κυκλοφορίας του παραλιακού δρόμου με κατεύθυνση το Παλιό Λιμάνι από το ύψος της οδού Λόρδου Βύρωνος μέχρι το ύψος της οδού Ολυμπίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, για τον σκοπό αυτό θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από τις νότιες στις βόρειες λωρίδες κυκλοφορίας για τα οχήματα που κινούνται προς το Παλιό Λιμάνι με την χρήση κατάλληλης σηματοδότησης.

Παρακαλείται το κοινό όπως ακολουθεί τα σήματα τροχαίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Προεδρία: Τα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας – Σε ποιους τομείς ενισχύθηκε η συνεργασία

Στα οφέλη της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας που άρχισε τον Νοέμβριο του 2023 αναφέρεται ανάρτηση της Προεδρίας της ΚΔ παραθέτοντας το ιστορικό των τριών συναντήσεων και τα αποτελέσματά τους, αυτά τα 3 σχεδόν χρόνια.