Εργασίες στις νότιες λωρίδες του παραλιακού δρόμου Λεμεσού- Αμαθούντος

Εργασίες στις νότιες λωρίδες του παραλιακού δρόμου Λεμεσού- Αμαθούντος

 Tο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, από την Παρασκευή 13/12/2019 και ώρα 07:00 μέχρι και την Τετάρτη 18/12/2019 και ώρα 16:00 θα εκτελούνται εργασίες στις νότιες λωρίδες κυκλοφορίας του παραλιακού δρόμου με κατεύθυνση το Παλιό Λιμάνι από το ύψος της οδού Λόρδου Βύρωνος μέχρι το ύψος της οδού Ολυμπίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, για τον σκοπό αυτό θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από τις νότιες στις βόρειες λωρίδες κυκλοφορίας για τα οχήματα που κινούνται προς το Παλιό Λιμάνι με την χρήση κατάλληλης σηματοδότησης.

Παρακαλείται το κοινό όπως ακολουθεί τα σήματα τροχαίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE