Εργασίες στις νότιες λωρίδες του παραλιακού δρόμου Λεμεσού- Αμαθούντος

Εργασίες στις νότιες λωρίδες του παραλιακού δρόμου Λεμεσού- Αμαθούντος

 Tο Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι, από την Παρασκευή 13/12/2019 και ώρα 07:00 μέχρι και την Τετάρτη 18/12/2019 και ώρα 16:00 θα εκτελούνται εργασίες στις νότιες λωρίδες κυκλοφορίας του παραλιακού δρόμου με κατεύθυνση το Παλιό Λιμάνι από το ύψος της οδού Λόρδου Βύρωνος μέχρι το ύψος της οδού Ολυμπίων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, για τον σκοπό αυτό θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας από τις νότιες στις βόρειες λωρίδες κυκλοφορίας για τα οχήματα που κινούνται προς το Παλιό Λιμάνι με την χρήση κατάλληλης σηματοδότησης.

Παρακαλείται το κοινό όπως ακολουθεί τα σήματα τροχαίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE