ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ : Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ : Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες

Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες, εξέδωσε την Παρασκευή (13/12), το Τμήμα Μετεωρολογίας, με ισχύ από τις 9 απόψε (13/12), μέχρι τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου (14/12).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος, βροχές, κατά διαστήματα, και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή.

Η συνολική βροχόπτωση δυνατό να ξεπεράσει, τοπικά, τα 50 χιλιοστόμετρα, σε χρονική διάρκεια 6 ωρών, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Ο Χρίστος Χρίστου κλείδωσε την καρέκλα, ο Χριστοδουλίδης κοιτάζει προς ΕΛΑΜ και το ΔΗΚΟ βρίσκεται μπροστά σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι

Στο ΕΛΑΜ, η υπόθεση της προεδρίας έκλεισε πριν καν αρχίσει η εκλογική διαδικασία. Ο Χρίστος Χρίστου, παραμένει στην ηγεσία του κόμματος, χωρίς να έχει απέναντί του ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά τη συνέχιση της παρουσίας του στην κορυφή της κομματικής πυραμίδας για την επόμενη πενταετία. Το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Κουντουρέσιη, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου, επίσης χωρίς αντίπαλο.

BEST OF TOTHEMAONLINE