Σε ετοιμότητα για διώξεις ο Κληρίδης σε σχέση με τις παρακολουθήσεις –Προχώρησαν οι έρευνες της Αστυνομίας

Σε ετοιμότητα για διώξεις ο Κληρίδης σε σχέση με τις παρακολουθήσεις –Προχώρησαν οι έρευνες της Αστυνομίας

Σε ετοιμότητα για άσκηση ποινικών διώξεων είναι ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης για το θέμα των παρακολουθήσεων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εξετάσεις έχουν προχωρήσει και πως έχει συγκεντρωθεί μαρτυρικό υλικό για τις παρακολουθήσεις, θύμα των οποίων ενδεχομένως να έχει πέσει, σύμφωνα με πληροφορίες.

Μόλις οι εξεταστές της υπόθεσης ολοκληρώσουν το φάκελο της υπόθεσης, ο κ. Κληρίδης αναμένεται να είναι έτοιμος για να προχωρήσει στα περαιτέρω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE