ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι είπε για την «ΠΕΘΑΜΕΝΗ» Αλκή ο «μάγειρας»!

Τι είπε για την «ΠΕΘΑΜΕΝΗ» Αλκή ο «μάγειρας»!

Μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην παίκτης Απόλλωνα και ΑΕΚ, Ζοάο Πάιβα, ξεχωρίζει και τα λόγια που είπε για τη μεταγραφή «μαφία» όπως την χαρακτήρισε ο ίδιος στην Αλκή Λάρνακας, ομάδα που δεν υπάρχει εδώ και χρόνια.

Αναφερόμενος για το πως προέκυψε η μεταγραφή του στην Ελβετική ομάδα, Λουκέρνη, μίλησε για την περιπέτεια που είχε όταν πήγε στην Αλκή Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος είπε «Υπήρχε ένας Ελβετός επιχειρηματίας που παρακολουθούσε το κυπριακό ποδόσφαιρο και όταν έμαθε ότι ήμουν ελεύθερος και με πλησίασε. Εν τω μεταξύ συμφώνησα να μείνω στην Κύπρο για άλλη μια σεζόν με μια άλλη ομάδα, την Αλκή, η οποία πήρε τους καλύτερους παίκτες, αλλά αυτή ήταν μια “μαφία”. Έκανα ακόμα και προετοιμασία, υπήρχαν πολλοί Πορτογάλοι παίκτες σε αυτή την ομάδα, Ναντίνιο, Μασάδο κ.α. Αλλά δεν μου έδωσαν σπίτι, ούτε αυτοκίνητο, όπως είχαμε υπογράψει στο συμβόλαιο. Δεν είχε καμία σχέση με τον Απόλλωνα. Αφού δεν εκπλήρωσαν τους όρους του συμβολαίου και έκλεισα ήδη δυόμισι μήνες και δεν πλήρωσαν τίποτα, μίλησα με έναν δικηγόρο από την Κύπρο, έσπασα το συμβόλαιό μου, πήγα στη FIFA, έφυγα από την Κύπρο και πήγα στην Πορτογαλία. Αυτός ο επιχειρηματίας, γνωρίζοντας τι συνέβη, ήρθε σε επαφή μαζί μου μετά από πέντε, έξι ημέρες».

Διαβάστε: 

Γιατί τα… «ΠΗΡΕ» στο ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ και για «μάγειρα» – Τι είπε για Απόλλωνα, ΑΕΚ και η μεταγραφή σε άλλη Κυπριακή ομάδα «μαφία»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top