ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με ζητούμενο την… ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ – Τι ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ για πλάνο ο Αυγουστή για να… ΠΛΗΓΩΣΕΙ την «Κυρία»

Με ζητούμενο την… ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ – Τι ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ για πλάνο ο Αυγουστή για να… ΠΛΗΓΩΣΕΙ την «Κυρία»

«Φτιάχτηκαν» αρκετά ψυχολογικά στον Απόλλωνα, από τις δυο εμφαντικές νίκες πάνω σε νέα Σαλαμίνα και ΑΕΚ στην έδρα τους. Θα «εκτοξευτούν» ακόμα περισσότερο, αν απόψε καταφέρουν να σπάσουν το αήττητο της Ανόρθωσης. Αν καταφέρουν να… αφήσουν τους τρεις βαθμούς στη Λεμεσό, δεν θα αμφισβητεί πλέον κανείς, ότι οι κυανόλευκοι μπαίνουν ξανά στο κόλπο διεκδίκησης του τίτλου.

Ξέρουν ότι η αποστολή τους θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, παρουσιάζει ζηλευτή σταθερότητα, οδηγεί στην κούρσα του πρωταθλήματος και δύσκολα δέχεται γκολ.

Στον Απόλλωνα παρουσιάζονται λίγο πιο συγκρατημένοι για το αποψινό ντέρμπι, επειδή υπάρχουν σημαντικές απουσίες. Πέραν από τις μόνιμες των Βαλεντίν Ρομπέρζ, Πέτρου Ψύχα, θα δουν την αναμέτρηση από τη Δυτική κερκίδα, τρεις παίχτες πρώτης γραμμής. Οι Εμίλιο Ενσούε, Σερζ Γκακπέ και Φακούντο Περέιρα. Άλλοι δυο σημαντικοί παίχτες, οι Ισπανοί Έκτορ Γιούστε και Ντιέγκο Αγκίρε, ίσως να βρίσκονται στον πάγκο.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, συνειδητά, στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης, προσπάθησε να «τονώσει» εκείνους που μπορεί να υπολογίζει. Ειδικά αυτούς που στα πλείστα παιχνίδια βρίσκονται στον πάγκο και ανταποκρίθηκαν πολύ ικανοποιητικά όταν τους χρειάστηκε με την ΑΕΚ.

Τα σενάρια ενδεκάδας δεν είναι παρά πολλά. Στο τέρμα θα είναι ο σταθερός, στα τελευταία ματς, Ζοέλ Μολ. Οι τρεις στόπερ, θα είναι οι Χάμπος Κυριάκου (δεξιά), Βαχίντ Σελίμοβιτς (κεντρικός), Αττίλα Σάλαι (αριστερά). Οι Γιώργος Βασιλείου και Ζοάο Πέδρο, θα είναι οι ακραίοι χαφ. Εστεμπάν Σακέτι και Σάσα Μάρκοβιτς θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Σίγουροι είναι οι Φώτης Παπουλής και Εμίλιο Ζελάγια. Την άλλη θέση διεκδικούν οι Γιάννης Πίττας και Γιάννης Γιαννιώτας. Το σύστημα που θα επιλέξει ο Σωφρόνης Αυγουστή, θα είναι 3-5-2 ή 3-4-3.

Ήταν πεσμένη η κίνηση στην προπώληση των εισιτηρίων, παρόλα αυτά η διοίκηση εκτιμά ότι θα υπάρξει σημαντική αύξηση στην προσέλευση του κόσμου. Σε σχέση με τα δυο προηγούμενα παιχνίδια στο Τσίρειο, όπου στη Δυτική βρισκόντουσαν περίπου 2 χιλιάδες Απολλωνίστες. Πιστεύουν οι άνθρωποι της ομάδας, ότι αν ο καιρός είναι καλός, θα πάνε πολλοί οπαδοί να αγοράσουν τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια του Σταδίου.

Τεχνική ηγεσία και παίχτες, περιμένουν από τους οπαδούς που θα βρεθούν στη δυτική, ότι θα είναι αρκετά εκδηλωτικοί, για να τους νιώθουν στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό ζήτησε και ο ΣΥΦΙ Απόλλων-Δυτικά προάστια, με χθεσινή ανακοίνωση, προτρέποντας όσους δεν πάνε στο γήπεδο και δεν έχουν πρόβλημα με την κάρτα οπαδού, να στηρίξουν δυναμικά και να δώσουν ψυχολογική ώθηση στην ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top