ΕΚΤΑΚΤΟ-Α/ΔΡΟΜΟΣ: Ακραία καιρικά φαινόμενα- Επικίνδυνο το οδόστρωμα και μειωμένη η ορατότητα

ΕΚΤΑΚΤΟ-Α/ΔΡΟΜΟΣ: Ακραία καιρικά φαινόμενα- Επικίνδυνο το οδόστρωμα και μειωμένη η ορατότητα

(14:30) Καταρρακτώδεις βροχές και έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού- Λευκωσίας.

Όπως πληροφορούμαστε τα αυτοκίνητα κινούνται με πολύ χαμηλή ταχύτητα και έχοντας αναμμένα τα φώτα κινδύνου, με την έντονη βροχόπτωση να παρατηρείται στην περιοχή Χοιροκοιτίας και να εκτείνονται μέχρι περίπου και την έξοδο Τσερίου.

Πρόκειται για μια μεγάλη απόσταση και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μιας και η ορατότητα λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων να είναι πολύ περιορισμένη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE