ΕΚΤΑΚΤΟ-Α/ΔΡΟΜΟΣ: Ακραία καιρικά φαινόμενα- Επικίνδυνο το οδόστρωμα και μειωμένη η ορατότητα

ΕΚΤΑΚΤΟ-Α/ΔΡΟΜΟΣ: Ακραία καιρικά φαινόμενα- Επικίνδυνο το οδόστρωμα και μειωμένη η ορατότητα

(14:30) Καταρρακτώδεις βροχές και έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού- Λευκωσίας.

Όπως πληροφορούμαστε τα αυτοκίνητα κινούνται με πολύ χαμηλή ταχύτητα και έχοντας αναμμένα τα φώτα κινδύνου, με την έντονη βροχόπτωση να παρατηρείται στην περιοχή Χοιροκοιτίας και να εκτείνονται μέχρι περίπου και την έξοδο Τσερίου.

Πρόκειται για μια μεγάλη απόσταση και οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί μιας και η ορατότητα λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων να είναι πολύ περιορισμένη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE