Νέα 'κρίσιμη δοκιμή' στη βάση του Σοχάι, πραγματοποίησε η Β. Κορέα

Νέα 'κρίσιμη δοκιμή' στη βάση του Σοχάι, πραγματοποίησε η Β. Κορέα

Η Βόρεια Κορέα πραγματοποίησε μια νέα "κρίσιμη δοκιμή" στην εγκατάσταση εκτόξευσης δορυφόρων του Σοχάι, μετέδωσε το Σάββατο 14/12 το επίσημο βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, σε μια στιγμή που οι διαπραγματεύσεις με την Ουάσινγκτον για το βορειοκορεατικό πυρηνικό πρόγραμμα βρίσκονται σε αδιέξοδο.


"Μια νέα κρίσιμη δοκιμή διεξήχθη με επιτυχία" στις 7 Δεκεμβρίου στο Σοχάι, δήλωσε εκπρόσωπος της Εθνικής Ακαδημίας Αμυντικών Επιστημών τον οποίο επικαλείται το πρακτορείο. Οι "επιτυχίες στον ερευνητικό τομέα" θα "εφαρμοσθούν για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η αξιόπιστη στρατηγική πυρηνική αποτροπή" της Βόρειας Κορέας, πρόσθεσε.

Το πρακτορείο δεν διευκρίνισε πάντως τι ήταν αυτό που δοκιμάσθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κυπριακή Δημοκρατία θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν

ΠτΔ: Η Κυπριακή Δημοκρατία θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE