ΛΕΜΕΣΟΣ: Αίσιο τέλος για την 43χρονη που αγνοείτο- Βρίσκεται εκτός Κύπρου σε ταξίδι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αίσιο τέλος για την 43χρονη που αγνοείτο- Βρίσκεται εκτός Κύπρου σε ταξίδι

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το απόγευμα της Παρασκευής (13/12), η απουσία της 43χρονης Tanka Valcheva Zdravkova με καταγωγή από την Βουλγαρία, η οποία απουσιάζει από την οικία της στην Λεμεσό.

Άμεσα στην Αστυνομία είχαν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό της, μέχρι που η ίδια η 43χρονη επικοινώνησε με συγγενικά της πρόσωπα δηλώνοντας ότι βρίσκεται εκτός Κύπρου.

Όπως πληροφορούμαστε η γυναίκα που αγνοείτο μετέβη στη Βουλγαρία ώστε να επισκεφτεί τη μητέρα της.

Σχετική ενημέρωση της Αστυνομίας αναφέρει:  «Σχετικά με Αστυνομική Ανακοίνωση, ημερομηνίας 13 Δεκεμβρίου, 2019, που αφορούσε 43χρονη που απουσίαζε από τον χώρο διαμονής της στη Λεμεσό, αυτή έχει εντοπιστεί και είναι καλά στην υγεία της.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.