ΛΕΜΕΣΟΣ: Μοτοσικλέτα παρέσυρε και τραυμάτισε 51χρονη- Στο Νοσοκομείο τρία πρόσωπα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μοτοσικλέτα παρέσυρε και τραυμάτισε 51χρονη- Στο Νοσοκομείο τρία πρόσωπα

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη 01:00 τα ξημερώματα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το ατύχημα συνέβη στη παραλιακή λεωφόρο της πόλης, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο πρόσωπα, παρέσυρε και τραυμάτισε 51χρονη η οποία προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο την 51χρονη η οποία όπως πληροφορούμαστε φέρει κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματός της και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και οι δύο επιβαίνοντες στην μοτοσικλέτας, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών και έλαβαν εξιτήριο, ενώ φαίνεται, μετά από έλεγχο ότι δεν είχαν καταναλώσει αλκοόλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE