Απενεργοποιήθηκε ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός κοντά στην Πολυτεχνειούπολη στην Αθήνα

Απενεργοποιήθηκε ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός κοντά στην Πολυτεχνειούπολη στην Αθήνα

Ανησυχία έχει προκαλέσει στην Ελληνική Αστυνομία ο εντοπισμός εκρηκτικού μηχανισμού κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου και την Πολυτεχνειούπολη.
 

Ο μηχανισμός ήταν γεμάτος καρφιά και απενεργοποιήθηκε από πυροτεχνουργούς ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για εντοπισμό των δραστών.
 
Οι πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας αναφέρουν πως οι δράστες θα προχωρούσαν σε τυφλό χτύπημα, χωρίς προειδοποίηση κατά του ΑΤ Ζωγράφου με τον εκρηκτικό μηχανισμό που είχαν τοποθετήσει σε σακίδιο.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE