ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση οι δύο από τους 15 που ξυλοφόρτωσαν ομοεθνή τους

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό κράτηση οι δύο από τους 15 που ξυλοφόρτωσαν ομοεθνή τους

Υπό τετραήμερη κράτηση τέθηκαν το πρωί οι δύο Ινδοί ηλικίας 21 και 24 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν  ως ύποπτοι για ξυλοδαρμό 27χρονου ομοεθνή του την Κυριακή 15/12 το μεσημέρι, στην περιοχή της Επίχωσης στη Λεμεσό.

Οι δύο είναι ύποπτοι για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, γύρω στις 12.30 την Κυριακή 15/12, το μεσημέρι, 27χρονος ενώ βρισκόταν σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό, δέχθηκε επίθεση από 15 περίπου πρόσωπα, εκ των οποίων οι δύο τον κτύπησαν με μπουκάλι στο κεφάλι και οι υπόλοιποι με τα χέρια, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν.

Ο  27χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει αιμάτωμα στην κεφαλή και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απολύθηκε. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, καταζητούνται ακόμη τρία πρόσωπα.         

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νέο αίμα στην άσφαλτο… Θανατηφόρο το τροχαίο με μοτοσικλέτα στη Λεμεσό – Τι διερευνά η Αστυνομία

Νεκρός είναι ο διανομέας φαγητού που παρασύρθηκε από όχημα μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα στη Λεμεσό το βράδυ της Παρασκευής.