ΠΑΦΟΣ: Μπήκε να κλέψει το ίδιο σπίτι δύο φορές- Τον είδε η γυναίκα και αρχισε να ουρλιάζει

ΠΑΦΟΣ: Μπήκε να κλέψει το ίδιο σπίτι δύο φορές- Τον είδε η γυναίκα και αρχισε να ουρλιάζει

Υπό κράτηση τέθηκε ένα πρόσωπο 24 ετών για υπόθεση διάρρηξη κατοικίας με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 24χρονος, που κατάγεται από τη Συρία, συνελήφθη για υπόθεση νυχτερινή διάρρηξη κατοικίας με σκοπό διάπραξη κακουργήματος, που έγινε στις 2 και στις 22 Νοεμβρίου στο ίδιο σπίτι ηλικιωμένης 78 ετών από την Π. Χρυσοχούς. 

Όπως κατήγγειλε η παραπονούμενη μέσα στη νύχτα αντιλήφθηκε έναν άγνωστο, ξύπνησε, είδε τον 24χρονο και όταν άρχισε να φωνάζει αυτός τράπηκε σε φυγή. 

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Π. Χρυσοχούς μετέβησαν στη σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι ο δράστης και στις δύο περιπτώσεις πέτυχε είσοδο, παραβιάζοντας το παράθυρο της κατοικίας.

Εναντίον του 24χρονου προέκυψε μαρτυρία, συνελήφθη την Τετάρτη 18/12 και τέθηκε υπό κράτηση ως ύποπτος για τις υποθέσεις.

Ο 24χρονος αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σπάει τη σιωπή της η Πρώτη Κυρία για το επίμαχο βίντεο: «Δεν θα επιτρέψω να διασύρουν την οικογένειά μου» - Αποχωρεί από τον Ανεξάρτητο Φορέα

Σε μια εκτενή και ιδιαίτερα φορτισμένη τοποθέτηση, η Πρώτη Κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, απαντά δημόσια στις έντονες αντιδράσεις και στα όσα διακινούνται το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το επίμαχο βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE