ΚΥΠΡΟΣ: Στάθμευσε στην είσοδο του φούρνου και πόζαρε… δείχνοντας το μεσαίο δάκτυλο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Στάθμευσε στην είσοδο του φούρνου και πόζαρε… δείχνοντας το μεσαίο δάκτυλο -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα μοναδικό περιστατικό που έχει ξεσηκώσει σχόλια σε ομάδα στο facebook ανήρτησε συμπολίτης μας…

Στο group «Ο Γάρος της ημέρας» όπου δημοσιοποιούνται περιπτώσεις πολιτών που… δεν είναι και τόσο συνειδητοποιημένοι, αναρτήθηκαν φωτογραφίες άνδρα, ο οποίος στάθμευσε το όχημά του στην είσοδο ενός αρτοποιείου.

Μάλιστα, όταν ο «φωτογράφος» εξοργίστηκε με τον τρόπο που πάρκαρε και τον απείλησε ότι θα τον φωτογραφίσει, ο «ένοχος» πόζαρε κρύβοντας το πρόσωπό του και… δείχνοντας το μεσαίο του δάχτυλο.

Αν και δεν είμαστε υπέρ της προβολής ακραίων συμπεριφορών και αντιδράσεων, εντούτοις δημοσιοποιούμε το περιστατικό στη στήλη ΠΑΡΑ-THEMA για προβληματισμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κυπριακή Δημοκρατία θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν

ΠτΔ: Η Κυπριακή Δημοκρατία θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE