ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαρηγόρητη η οικογένεια του Κύπριου Tasos Mitellas στο Λονδίνο - Χτυπήθηκε απο 23χρόνο που έκανε 'κόντρα'

Απαρηγόρητη η οικογένεια του Κύπριου Tasos Mitellas στο Λονδίνο - Χτυπήθηκε απο 23χρόνο που έκανε 'κόντρα'

Στο δικαστηρίο την Τρίτη (16/12) χωρίς τον 23 χρόνο που παράσυρε τον Κύπριο Dennis Mitellas, διεξήχθη η ακροαματική διαδικασία και η ανακοίνωση της ετυμηγορίας κατηγοριών.

 

Το περιστατικό συνέβη τον Αύγουστο το 2019 , όταν ο Dennis Mitellas ή οπως τον φώναζαν Τάσος έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε βίαια, σύμφωνα με την εφημερίδα Παροικιακή, απο όχημα που οδηγούσε ο 23χρόνος Adam Konczarek, ο οποίος πιστεύεται οτι εμπλεκόταν σε 'κόντα' ή αλλιώς κούρσα ψηλής ταχύτητας με ένα φίλο του.

Ο 83χρόνος είχε γεννηθεί στην Λευκωσία και ζούσε στο Λονδίνο. Σύμφωνα με την Παροικιακή ο Τασος βρισκόταν σε διασταύρωση στο Enfield όταν παρασύρθηκε από τον 23χρονο, Adam Konczarek.

Ο αξιωματικός της έρευνας Iain Lister, δήλωσε στο δικαστήριο ότι οι δυο νεαροι ειχαν εμπλακεί σε κάποιο είδους αγώνα - κόντρες με υψηλές ταχύτητες.

Επίσης η αστυνομία ανέφερε οτι ο 23χρόνος βρέθηκε θετικός σε χρήση κάνναβης και αμφεταμίνης μετά το δυστύχημα, αλλά ισχυρίστηκε ότι πήρε ναρκωτικά για να ξεπεράσει το σοκ του. Είχε συλληφθεί και ανακριθεί αλλά δεν έχει κατηγορηθεί για το περιστατικό.

Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, δεν μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα αυτοκίνητα επιτάγχυναν ταχύτητα κατα την διάρκεια της σύγκρουσης.  


Ο δικαστής Andrew Walker αποφάνθηκε ότι ο κ. Mitellas πέθανε ως αποτέλεσμα σύγκρουσης οδικής κυκλοφορίας.

Ο γιος του κ. Mitellas, Alan, δήλωσε: "Είμαστε απόλυτα αποτροπιασμένοι από την έλλειψη σεβασμού που συνέχισαν να δείχνουν αυτοί οι δύο άντρες όχι μόνο στον πατέρα μου και στην οικογένειά μας, αλλά στο δικαστήριο. Μόνο σκληροί και δειλοί άνθρωποι δεν θα αισθάνονταν υποχρεωμένοι να προσπαθούν να προσφέρουν και μια ελάχιστη δικαιοσύνη σε μια οικογένεια που είναι στο πένθος λόγω των πράξεών τους"

 Ο Joseph Dodman, δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια, δήλωσε: "Ήταν μια ταραχώδης και συναισθηματικά φορτισμένη χρονιά για τους πελάτες μου, οι οποίοι δεν μπορού να  χωνέψουν τον τρόπο με τον οποίο έχασαν τον Dennis"

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top