Τρομοκρατήθηκε η Θεσσαλονίκη για μία… άδεια βαλίτσα

Τρομοκρατήθηκε η Θεσσαλονίκη για μία… άδεια βαλίτσα

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, μετά τον εντοπισμό μιας ύποπτης βαλίτσας στην παραλιακή οδό, κοντά στο λιμάνι. Το σημείο είχε αποκλειστεί.

Μια ύποπτη βαλίτσα σήμανε συναγερμό στις αρχές στη Θεσσαλονίκη, το πρωί της Παρασκευής.Η βαλίτσα εντοπίστηκε στην παραλιακή οδό της Θεσσαλονίκης, κοντά στο λιμάνι της πόλης.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία η οποία απέκλεισε το σημείο, αναμένοντας την άφιξη ειδικής ομάδας έρευνας, όπως μετέδωσε το life-events.gr.

Οι Αρχές έσπευσαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι ίσως είναι κλεμμένη, με τους δράστες να την αφήνουν εκεί αφού πρώτα πήραν ό,τι υπήρχε σε αυτήν.

Οι δρόμοι δόθηκαν και πάλι στην κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Αναμένουν ενημέρωση από τον Χριστοδουλίδη οι οικογένειες Ισαάκ και Σολωμού: «Περιμένουμε τη δικαίωση»

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τις οικογένειες των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, προκειμένου να τις ενημερώσει για τις εξελίξεις που αφορούν τις δολοφονίες των δύο ηρώων, τριάντα χρόνια μετά τη θυσία τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE