ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέσσερις συλλήψεις - Ζητούσαν ελεημοσύνη από περαστικούς

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέσσερις συλλήψεις - Ζητούσαν ελεημοσύνη από περαστικούς


Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στη Λάρνακα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις επαιτείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στο πλαίσιο επιχείρησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, για πάταξη της επαιτείας, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν το Σάββατο και την Κυριακή (21-22/12), συνολικά τέσσερα πρόσωπα, να ζητούν ελεημοσύνη από περαστικούς, έξω από υπεραγορές και εκκλησίες στη Λάρνακα.

Πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας 65 ετών και τρεις γυναίκες ηλικίας 64, 36 και 42 ετών.

Και οι τέσσερις συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθως, οδηγήθηκαν στους τοπικούς Αστυνομικούς Σταθμούς, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς για το αδίκημα της επαιτείας και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE