ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέσσερις συλλήψεις - Ζητούσαν ελεημοσύνη από περαστικούς

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τέσσερις συλλήψεις - Ζητούσαν ελεημοσύνη από περαστικούς


Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στη Λάρνακα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις επαιτείας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, στο πλαίσιο επιχείρησης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, για πάταξη της επαιτείας, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν το Σάββατο και την Κυριακή (21-22/12), συνολικά τέσσερα πρόσωπα, να ζητούν ελεημοσύνη από περαστικούς, έξω από υπεραγορές και εκκλησίες στη Λάρνακα.

Πρόκειται για έναν άνδρα, ηλικίας 65 ετών και τρεις γυναίκες ηλικίας 64, 36 και 42 ετών.

Και οι τέσσερις συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθως, οδηγήθηκαν στους τοπικούς Αστυνομικούς Σταθμούς, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς για το αδίκημα της επαιτείας και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Την ανάγκη η Ευρωπαϊκή Ένωση να κινηθεί αποφασιστικά προς μια ουσιαστική στρατηγική αυτονομία, ενισχύοντας παράλληλα τον γεωπολιτικό της ρόλο σε μια περίοδο αυξημένων διεθνών εντάσεων, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ομιλία του στο European Policy Centre στις Βρυξέλλες, με θέμα τις περιφερειακές εξελίξεις στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE