ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Ντύθηκε» Άης Βασίλης ο «Κινγκ» και ΤΡΙΑΡΑ μέσα στο Μακάρειο

«Ντύθηκε» Άης Βασίλης ο «Κινγκ» και ΤΡΙΑΡΑ μέσα στο Μακάρειο

Την πέμπτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα που την έφερε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς πήρε στο Μακάρειο Στάδιο την Κυριακή (22-12) η Νέα Σαλαμίνα, ξεπερνώντας τον αντίπαλο της, Ολυμπιακού, που τον… έριξε στην 8η θέση που έχει 15 βαθμούς.

Πρωταγωνιστής αυτής της νίκης για την ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη ο Κίνγκσλεϊ, ο οποίος ήταν ο σκόρερ των τριών τερμάτων για τη Νέα Σαλαμίνα, που σημειώθηκαν στο β΄ ημίχρονο.

Στο α΄ ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, φτιάχνοντας κάποιες καλές προϋποθέσεις για να σημειώσει γκολ, αλλά ο Κίσσας φώναξε παρών εκεί που χρειαζόταν.

Η ομάδα της Αμμοχώστου στο πρώτο μέρος είχε τη μεγάλη ευκαιρία με τον Ρέινολντς.

Στο β΄ ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε, με τη Νέα Σαλαμίνα να δείχνει ότι θέλει περισσότερο τη νίκη και με τον Κίνγκσλεϊ στο 56ο λεπτό από κοντά και με κεφαλιά στο 77ο λεπτό να στέλνει δύο φορές την μπάλα στα δίκτυα του Μπάιζα και με σωστή διαχείριση στη συνέχεια να διατηρεί το προβάδισμα με 2-0.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κίνγκσλεϊ έγραψε τον… επίλογο με το τρίτο του γκολ στο σημερινό παιχνίδι.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π.Χριστοδούλου): Μπάιζα, Ψάλτης, Σαμπίνια, Κίκο, Ακόστα (68΄ Οικονομίδης), Βινίσιους, Ζαχαρίου, Σωτηρίου (80΄ Ροτζέριο), Μπιλάλ (68΄ Κα), Ντουβεντρού, Αγιτέ.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σ.Πουρσαϊτίδης): Κίσσας, Φουστάρ, Νουρ (46΄ Σίμπσον), Κινγκσλεϊ, Σαν Ρομάν, Κωστή, Λαμπό, Ρέινολοντς (68΄ Μαριάνοβιτς), Χριστοφόρου, Κορέια, Ελουντού (88΄ Σιαθάς)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Βινίσιους – Ρέινολντς (3η), Χριστοφόρου

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top