ΛΑΡΝΑΚΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Κάταγμα επιγονατίδας για τον… παράνομο μοτοσικλετιστή

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Κάταγμα επιγονατίδας για τον… παράνομο μοτοσικλετιστή

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά ο μοτοσικλετιστής, ο οποίος ενεπλάκη το πρωί της Δευτέρας (23/12 – 10:30) σε τροχαίο στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, ο μοτοσικλετιστής που οδηγούσε μοτοσικλέτα έξι αλόγων, υπέστη κάταγμα επιγονατίδας.

Θετικό είναι επίσης ότι φορούσε κράνος ασφαλείας.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δικυκλιστής δεν είχε άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας, ούτε ασφάλεια, ενώ η μηχανή ήταν δηλωμένη ως ακινητοποιημένη.

Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες του τροχαίου που σημειώθηκε στην λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Λάρνακα, ο μοτοσικλετιστής κινείτο δεξιά στην αριστερή λωρίδα, προσπερνώντας τα αυτοκίνητα από το πλάι, όταν όχημα που βγήκε από πάροδο συγκρούστηκε μαζί του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.