ΛΑΡΝΑΚΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Κάταγμα επιγονατίδας για τον… παράνομο μοτοσικλετιστή

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Κάταγμα επιγονατίδας για τον… παράνομο μοτοσικλετιστή

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά ο μοτοσικλετιστής, ο οποίος ενεπλάκη το πρωί της Δευτέρας (23/12 – 10:30) σε τροχαίο στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, ο μοτοσικλετιστής που οδηγούσε μοτοσικλέτα έξι αλόγων, υπέστη κάταγμα επιγονατίδας.

Θετικό είναι επίσης ότι φορούσε κράνος ασφαλείας.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δικυκλιστής δεν είχε άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας, ούτε ασφάλεια, ενώ η μηχανή ήταν δηλωμένη ως ακινητοποιημένη.

Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες του τροχαίου που σημειώθηκε στην λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Λάρνακα, ο μοτοσικλετιστής κινείτο δεξιά στην αριστερή λωρίδα, προσπερνώντας τα αυτοκίνητα από το πλάι, όταν όχημα που βγήκε από πάροδο συγκρούστηκε μαζί του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE