ΛΑΡΝΑΚΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Κάταγμα επιγονατίδας για τον… παράνομο μοτοσικλετιστή

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Κάταγμα επιγονατίδας για τον… παράνομο μοτοσικλετιστή

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά ο μοτοσικλετιστής, ο οποίος ενεπλάκη το πρωί της Δευτέρας (23/12 – 10:30) σε τροχαίο στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, ο μοτοσικλετιστής που οδηγούσε μοτοσικλέτα έξι αλόγων, υπέστη κάταγμα επιγονατίδας.

Θετικό είναι επίσης ότι φορούσε κράνος ασφαλείας.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δικυκλιστής δεν είχε άδεια οδήγησης μοτοσικλέτας, ούτε ασφάλεια, ενώ η μηχανή ήταν δηλωμένη ως ακινητοποιημένη.

Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες του τροχαίου που σημειώθηκε στην λεωφόρο Γρίβα Διγενή στην Λάρνακα, ο μοτοσικλετιστής κινείτο δεξιά στην αριστερή λωρίδα, προσπερνώντας τα αυτοκίνητα από το πλάι, όταν όχημα που βγήκε από πάροδο συγκρούστηκε μαζί του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Λετυμπιώτης: Θα ανακοινωθούν σύντομα νέα μέτρα για την ενεργειακή κρίση - Επιτακτική η συζήτηση για τις Βρετανικές Βάσεις

Την άμεση λήψη νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της επερχόμενης ενεργειακής κρίσης προανήγγειλε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης μιλώντας στην εκπομπή «ALPHA Καλημέρα», την ώρα που η Κύπρος βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή όσο και με την κτηνιατρική κρίση του αφθώδους πυρετού, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη έναρξης ουσιαστικής συζήτησης για το καθεστώς των Βρετανικών Βάσεων με το τέλος της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE