ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ: Kίτρινη προειδοποίηση - Ερχονται βροχές, καταιγίδες και ισχυροί ως σφοδροί άνεμοι

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ: Kίτρινη προειδοποίηση - Ερχονται βροχές, καταιγίδες και ισχυροί ως σφοδροί άνεμοι

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας με ισχύ από τις δέκα το βράδυ της Δευτέρας (23/12) ως τις τέσσερις το απόγευμα της Τρίτης(24/12).

 

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι βροχές κατά διαστήματα και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή.

Η συνολική βροχόπτωση δυνατό να ξεπεράσει τοπικά τα 50 χιλιοστόμετρα σε χρονική διάρκεια 6 ωρών. Πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεως έξι με επτά μποφόρ αναμένεται επίσης να επηρεάσουν την περιοχή.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία καλεί το κοινό να είναι ενήμερο για πιθανότητα εκδήλωσης τοπικής πλημμύρας σε μικρό αριθμό περιουσιών και προβλημάτων σε εξωτερικές δραστηριότητες. Δύσκολες προβλέπεται να είναι οι συνθήκες οδήγησης λόγω περιορισμένης ορατότητας και ολισθηρότητας του οδικού δικτύου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα αποδεκτή η αναπομπή του ΠτΔ για απόκτηση μετοχών από πρώην αξιωματούχους

Ομόφωνα ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής την αναπομπή του νόμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που αφορά τον έλεγχο της ανάληψης εργασίας στον ιδιωτικό τομέα από πρώην κρατικούς αξιωματούχους και δημόσιους υπαλλήλους, ενσωματώνοντας τροποποιήσεις που σχετίζονται κυρίως με την απόκτηση μετοχών.

BEST OF TOTHEMAONLINE