ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ: Kίτρινη προειδοποίηση - Ερχονται βροχές, καταιγίδες και ισχυροί ως σφοδροί άνεμοι

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ: Kίτρινη προειδοποίηση - Ερχονται βροχές, καταιγίδες και ισχυροί ως σφοδροί άνεμοι

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας με ισχύ από τις δέκα το βράδυ της Δευτέρας (23/12) ως τις τέσσερις το απόγευμα της Τρίτης(24/12).

 

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι βροχές κατά διαστήματα και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή.

Η συνολική βροχόπτωση δυνατό να ξεπεράσει τοπικά τα 50 χιλιοστόμετρα σε χρονική διάρκεια 6 ωρών. Πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεως έξι με επτά μποφόρ αναμένεται επίσης να επηρεάσουν την περιοχή.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία καλεί το κοινό να είναι ενήμερο για πιθανότητα εκδήλωσης τοπικής πλημμύρας σε μικρό αριθμό περιουσιών και προβλημάτων σε εξωτερικές δραστηριότητες. Δύσκολες προβλέπεται να είναι οι συνθήκες οδήγησης λόγω περιορισμένης ορατότητας και ολισθηρότητας του οδικού δικτύου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.