ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ: Kίτρινη προειδοποίηση - Ερχονται βροχές, καταιγίδες και ισχυροί ως σφοδροί άνεμοι

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΠΡΟΣ: Kίτρινη προειδοποίηση - Ερχονται βροχές, καταιγίδες και ισχυροί ως σφοδροί άνεμοι

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας με ισχύ από τις δέκα το βράδυ της Δευτέρας (23/12) ως τις τέσσερις το απόγευμα της Τρίτης(24/12).

 

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι βροχές κατά διαστήματα και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή.

Η συνολική βροχόπτωση δυνατό να ξεπεράσει τοπικά τα 50 χιλιοστόμετρα σε χρονική διάρκεια 6 ωρών. Πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί νοτιοδυτικοί άνεμοι εντάσεως έξι με επτά μποφόρ αναμένεται επίσης να επηρεάσουν την περιοχή.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία καλεί το κοινό να είναι ενήμερο για πιθανότητα εκδήλωσης τοπικής πλημμύρας σε μικρό αριθμό περιουσιών και προβλημάτων σε εξωτερικές δραστηριότητες. Δύσκολες προβλέπεται να είναι οι συνθήκες οδήγησης λόγω περιορισμένης ορατότητας και ολισθηρότητας του οδικού δικτύου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό - Βλέπει αύριο πρωί την Ολγκίν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Μια γεμάτη εβδομάδα για το Κυπριακό αρχίζει αύριο με την κάθοδο στην Κύπρο του ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της θητείας του και σε μια προσπάθεια να φύγει με παραδοτέα που θα αφορούν την επανάληψη των συνομιλιών μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά το 2017. 

BEST OF TOTHEMAONLINE