ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πόσο θα στοιχίσει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι φέτος;

Πόσο θα στοιχίσει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι φέτος;

Πόσο θα στοιχίσει άραγε φέτος το γιορτινό τραπέζι; Ήδη μετράμε 2 μέρες πριν απο τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες ξεκίνησαν.

 

Για όσους ομως δεν ξεκίνησαν οι αγορές για το γιορτινό τραπέζι, σύμφωνα με τον Κυπριακό Σύνδεσμο Καταναλωτών μέσα απο έρευνα που διενήργησε για το κόστος του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού ( από τις 12 μέχρι 19 Δεκεμβρίου 2019) οι τιμές για το φετινό τραπέζι είχαν σημαντικές αυξήσεις και μειώσεις στα χριστουγεννιάτικα εδέσματα σε σύγκριση με το 2018 σε Λευκωσία και Πάφο.

Το συνολικό κόστος ενός οικονομικού τραπεζιού για μια τετραμελή οικογένεια στη Λευκωσία υπολογίζεται στα €105 ευρώ και για μια εξαμελή οικογένεια €147 ευρώ. Στην Πάφο το κόστος υπολογίζεται στα €114 και €160 αντίστοιχα. Σε σύγκριση με την Πάφο διαπιστώνεται ότι στη Λευκωσία
το κόστος του τραπεζιού είναι ελαφρώς χαμηλότερο.

Ενώ το συνολικό κόστος ενός πλούσιου τραπεζιού για μια τετραμελή οικογένεια στη Λευκωσία υπολογίζεται στα €154 ευρώ και για την εξαμελή οικογένεια €224 ευρώ. Στην Πάφο το κόστος υπολογίζεται στα €167 και €237 αντίστοιχα. Σε σύγκριση με την Πάφο διαπιστώνεται ότι στη Λευκωσία
το κόστος του τραπεζιού είναι ελαφρώς χαμηλότερο.

Μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένη την έρευνα και τις τιμές ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top