ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ Μετεωρολογίας: Χριστούγεννα με χιόνια, βροχές και καταιγίδες – Η πρόγνωση του καιρού αναλυτικά

Τμ Μετεωρολογίας: Χριστούγεννα με χιόνια, βροχές και καταιγίδες – Η πρόγνωση του καιρού αναλυτικά

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή, με την μετεωρολογική υπηρεσία να προβλέπει βροχές, καταιγίδες, καθώς και χιόνια στο Τρόοδος. Διαβάστε αναλυτικα.

 

Το βράδυ της Τρίτης 24/12 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Τοπικά, στα ψηλότερα ορεινά, ενδέχεται να σημειωθεί χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 2 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ανήμερα των Χριστουγέννων, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται καταιγίδα. Τοπικά, στα ψηλότερα ορεινά, αναμένεται να πέσει χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ των Χριστουγέννων ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Τοπικά, στα ψηλότερα ορεινά, ενδέχεται να σημειωθεί χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και παροδικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Τοπικά, στα ψηλότερα ορεινά, αναμένεται να σημειωθεί χιονόπτωση.

Την Παρασκευή και το Σάββατο θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Πέμπτη και μικρή άνοδο την Παρασκευή για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top