ΚΥΠΡΟΣ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Θέλουν να έρθουν Κύπρο αλλά να μην συλληφθούν οι τρεις που καταζητούνται

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ:  Θέλουν να έρθουν Κύπρο αλλά να μην συλληφθούν οι τρεις που καταζητούνται

 Δεν φαίνεται να καρποφορούν οι προσπάθειες του συνηγόρου των τριών που καταζητούνται για την πολύκροτη υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Όπως δημοσιεύεται στον «Φιλελεύθερο» την Τρίτη 24/12 ο δικηγόρος των τριών φαίνεται να διαπραγματεύεται την κάθοδό τους στην Κύπρο, χωρίς όμως να συλληφθούν.

Κάτι τέτοιο δεν γίνεται αποδεκτό από τις Κυπριακές Αρχές με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται αμέσως μετά τα Χριστούγεννα να εκδοθούν διεθνή εντάλματα σύλληψης.

Να θυμίσουμε ότι τα εντάλματα  σύλληψης αφορούν τους δύο Ισραηλινούς, Ταλ Ντίλιαν και Σαχακ Άβνι καθώς και τρίτο πρόσωπο, επίσης με καταγωγή από το Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE