ΚΥΠΡΟΣ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Θέλουν να έρθουν Κύπρο αλλά να μην συλληφθούν οι τρεις που καταζητούνται

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ:  Θέλουν να έρθουν Κύπρο αλλά να μην συλληφθούν οι τρεις που καταζητούνται

 Δεν φαίνεται να καρποφορούν οι προσπάθειες του συνηγόρου των τριών που καταζητούνται για την πολύκροτη υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Όπως δημοσιεύεται στον «Φιλελεύθερο» την Τρίτη 24/12 ο δικηγόρος των τριών φαίνεται να διαπραγματεύεται την κάθοδό τους στην Κύπρο, χωρίς όμως να συλληφθούν.

Κάτι τέτοιο δεν γίνεται αποδεκτό από τις Κυπριακές Αρχές με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται αμέσως μετά τα Χριστούγεννα να εκδοθούν διεθνή εντάλματα σύλληψης.

Να θυμίσουμε ότι τα εντάλματα  σύλληψης αφορούν τους δύο Ισραηλινούς, Ταλ Ντίλιαν και Σαχακ Άβνι καθώς και τρίτο πρόσωπο, επίσης με καταγωγή από το Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE