ΚΥΠΡΟΣ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ: Θέλουν να έρθουν Κύπρο αλλά να μην συλληφθούν οι τρεις που καταζητούνται

ΚΥΠΡΟΣ-ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ:  Θέλουν να έρθουν Κύπρο αλλά να μην συλληφθούν οι τρεις που καταζητούνται

 Δεν φαίνεται να καρποφορούν οι προσπάθειες του συνηγόρου των τριών που καταζητούνται για την πολύκροτη υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Όπως δημοσιεύεται στον «Φιλελεύθερο» την Τρίτη 24/12 ο δικηγόρος των τριών φαίνεται να διαπραγματεύεται την κάθοδό τους στην Κύπρο, χωρίς όμως να συλληφθούν.

Κάτι τέτοιο δεν γίνεται αποδεκτό από τις Κυπριακές Αρχές με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται αμέσως μετά τα Χριστούγεννα να εκδοθούν διεθνή εντάλματα σύλληψης.

Να θυμίσουμε ότι τα εντάλματα  σύλληψης αφορούν τους δύο Ισραηλινούς, Ταλ Ντίλιαν και Σαχακ Άβνι καθώς και τρίτο πρόσωπο, επίσης με καταγωγή από το Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE