Πέραν των 700 πτήσεων από και προς τα κατεχόμενα σε δέκα ημέρες

Πέραν των 700 πτήσεων από και προς τα κατεχόμενα σε δέκα ημέρες

Μεταξύ 27 Δεκεμβρίου και 5 Ιανουαρίου συνολικά 724 πτήσεις θα πραγματοποιηθούν από και προς τα κατεχόμενα, σύμφωνα με στοιχεία του παράνομου αεροδρομίου στην κατεχόμενη Τύμπου.

Σημερινό δημοσίευμα στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Χαλκίν Σεσί» αναφέρει ότι την Πρωτοχρονιά θα πραγματοποιηθούν 112 πτήσεις από και προς το παράνομο αεροδρόμιο από τέσσερις τουρκικές αερογραμμές.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE