ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η Αστυνομία αναζητεί πρόσωπο για υπόθεση ληστείας και επίθεση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η Αστυνομία αναζητεί πρόσωπο για υπόθεση ληστείας και επίθεση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία αναζητεί πρόσωπο, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 22 Δεκεμβρίου, 2019 στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλ. 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

Δείτε την φωτογραφία του 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.