ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η Αστυνομία αναζητεί πρόσωπο για υπόθεση ληστείας και επίθεση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Η Αστυνομία αναζητεί πρόσωπο για υπόθεση ληστείας και επίθεση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία αναζητεί πρόσωπο, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 22 Δεκεμβρίου, 2019 στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλ. 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460. 

Δείτε την φωτογραφία του 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.