ΚΥΠΡΟΣ: Βρετανίδα τουρίστρια έχασε τη ζωή της σε πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Λάπηθο

ΚΥΠΡΟΣ: Βρετανίδα τουρίστρια έχασε τη ζωή της σε πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Λάπηθο

Βρετανίδα 71 χρόνων έχασε τη ζωή της σε πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Παρασκευής (27/12), σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Λάπηθο, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της «Κίπρις Πόστασι», η οποία δημοσιεύει και το όνομα του θύματος.

Όπως αναφέρεται, την περιοχή επισκέφτηκε και ο «πρωθυπουργός» Ερσίν Τατάρ, ο οποίος σε δηλώσεις του είπε ότι σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες φαίνεται ότι η πυρκαγιά ξέσπασε στο δωμάτιο όπου διέμεναν το θύμα με τον σύζυγό της, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.
 
Είπε ακόμα ότι περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν θα δοθούν μετά και την ολοκλήρωση των ερευνών αποφεύγοντας να απαντήσει σε φήμες ότι η πυρκαγιά ξέσπασε μετά από καυγά που είχε το ζευγάρι.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE