ΕΛΛΑΔΑ: Στους κάδους σκουπιδιών ψάχνουν για το πτώμα 52χρονου

ΕΛΛΑΔΑ: Στους κάδους σκουπιδιών ψάχνουν για το πτώμα 52χρονου

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως από την έρευνα της ΕΛΑΣ στα Πετράλωνα, για να βρει τη σορό ενός 52χρονου άνδρα, τον οποίο ομολόγησε ότι σκότωσε ο 21χρονος βαφτισιμιός του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι της ΕΛΑΣ έχουν βρει αίματα σε κουβέρτες και σε τουλάχιστον δύο δωμάτια του σπιτιού, στο οποίο διέμεναν οι δύο άνδρες, ενώ ο νεαρός κατά την ομολογία του για το φρικιαστικό έγκλημα, είπε ότι σκότωσε τον νονό του την περασμένη Πέμπτη.

Μάλιστα, υπέδειξε στην αστυνομία δύο κάδους σκουπιδιών στους οποίους έχει πετάξει το τεμαχισμένο πτώμα, ωστόσο όπως είναι φυσικό, οι κάδοι αυτοί έχουν αδειάσει τουλάχιστον δύο φορές και ως εκ τούτου, η αστυνομία αναζητά γενετικό υλικό μέσα σε αυτούς για να εξιχνιάσει το έγκλημα. 

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο 21χρονος, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία του νονού του, φαίνεται ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE