ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας- Επιστρέφουν βροχές και καταιγίδες- Χιόνια την Πρωτοχρονιά

Τμ. Μετεωρολογίας- Επιστρέφουν βροχές και καταιγίδες- Χιόνια την Πρωτοχρονιά

Χαµηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει την περιοχή.

 

Το βράδυ του Σαββάτου 28/12 ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και πιθανό µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ αργότερα ο καιρός θα βελτιωθεί και τα οποιαδήποτε φαινόµενα θα περιορίζονται κυρίως στα παράλια. Στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να πέσει χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 5 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στους πλην 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τα ηµιορεινά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Κυριακή αρχικά θα παρατηρούνται περίοδοι µε κυρίως αίθριο καιρό και περίοδοι µε αυξηµένες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν τοπικές βροχές καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά. ταδιακά, κυρίως αργά το απόγευµα και προς το βράδυ, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νότιοι ως νοτιοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και γύρω στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου αρχικά θα υπάρχει παγετός. Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν νότιοι ως νοτιοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, και παροδικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και σταδιακά στα δυτικά και νότια ταραγµένη.

Τη ∆ευτέρα 30/12 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος µε το ενδεχόµενο να σηµειωθούν τοπικά ελαφρές βροχές.

Αργότερα την Τετάρτη 1/1 ο καιρός θα καταστεί µερικώς συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση κατά το τριήµερο για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top