ΗΠΑ: Πέντε τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι έξω από κατοικία ραββίνου

ΗΠΑ: Πέντε τραυματίες από επίθεση με μαχαίρι έξω από κατοικία ραββίνου

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι το βράδυ του Σαββάτου 28/12, από άγνωστο, ο οποίος διέφυγε αμέσως, έξω από την κατοικία ραββίνου στο Μονσέι, περίπου 30 χλμ βορείως της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με εβραϊκή οργάνωση.

 

Τα θύματα, δύο εκ των οποίων βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση κι ένα εξ αυτών δέχθηκε τουλάχιστον έξι μαχαιριές, μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσοκομεία, τονπίζει σε ανάρτηση στο Twitter η οργάνωση Συμβούλιο Δημοσίων Σχέσεων Ορθοδόξων Εβραίων, τονίζοντας πως ο δράστης της επίθεσης φορούσε φουλάρι.

Η Γενική Εισαγγελέας της Νέας Υόρκης Λετίσια Τζέιμς ανακοίνωσε πως «ενοχλήθηκε ιδιαίτερα» από το γεγονός στο Μονσέι. «Υπάρχει μηδενική ανοχή σε κάθε είδους πράξεις μίσους και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε αυτήν την τρομερή κατάσταση», τόνισε η ίδια στον λογαριασμό της στο Twitter.

Τα τοπικά μέσα μεταδίδουν πως η αστυνομία διεξάγει έρευνες στην περιοχή. Το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα στο Ραμέιπο δεν θέλησε να σχολιάσει την πληροφορία.

 

ΠΗΓΗ: Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.