Ασύλληπτη τραγωδία: Τουλάχιστον 23 νεκροί σε φρικτό θανατηφόρο- Λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό στην Αίγυπτο

Ασύλληπτη τραγωδία: Τουλάχιστον 23 νεκροί σε φρικτό θανατηφόρο- Λεωφορείο συγκρούστηκε με φορτηγό στην Αίγυπτο

Τουλάχιστον 23 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε σύγκρουση ενός φορτηγού με μικρό λεωφορείο που συνέβη το Σάββατο 28/12 σε έναν αυτοκινητόδρομο κοντά στο Πορτ Σαΐντ, ανέφεραν αιγυπτιακά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Al Gomhuria, το λεωφορείο μετέφερε εργαζόμενους σε ένα εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας.

Τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος δεν είναι ακόμη γνωστά, τόνισε το αιγυπτιακό πρακτορείο ειδήσεων MENA.

Ήταν το δεύτερο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη μέσα σε μια μέρα στη χώρα. Νωρίτερα το Σάββατο, έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε μια σύγκρουση ενός φορτηγού με ένα τουριστικό λεωφορείο σε έναν αυτοκινητόδρομο στην περιοχή Αΐν Σούχνα, στη δυτική ακτή της Ερυθράς θάλασσας, στον κόλπο του Σουέζ.

Δύο τουρίστες από την Μαλαισία και ένας από την Ινδία περιλαμβάνονται στους έξι νεκρούς, τόνισαν μέσα ενημέρωσης.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE