Τάλα: Έφυγαν εξωτερικό και τους ψέκασαν το σπίτι ,τα ρούχα και τα έπιπλα με σπρέι - Καταζητείται 39χρόνη

Τάλα: Έφυγαν εξωτερικό και τους ψέκασαν το σπίτι ,τα ρούχα και τα έπιπλα με σπρέι - Καταζητείται 39χρόνη

Υπόθεση κακόβουλης ζημιάς σε κατοικία στην Τάλα διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 21χρονη κατήγγειλε ότι στο σπίτι των γονέων της που απουσιάζουν στο εξωτερικό σημειώθηκε κακόβουλη ζημιά σε έπιπλα, σε ρούχα και στο κτίριο της κατοικίας. 

Από εξετάσεις της Αστυνομίας στη σκηνή διαφάνηκε ότι άγνωστα πρόσωπα ψέκασαν την περιουσία του ζεύγους με σπρέι .

Για την υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον μιας 39χρονης εναντίον της οποίας έχει εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Η αξία της ζημιάς δεν έχει υπολογιστεί ακόμη εν αναμονή της επιστροφής του ζεύγους από το εξωτερικό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE