ΠΑΦΟΣ: Κλειστοί δρόμοι λόγω κατολισθήσεων και υπερχείλισης ποταμού

ΠΑΦΟΣ: Κλειστοί  δρόμοι λόγω κατολισθήσεων και υπερχείλισης ποταμού

Η κακοκαιρία που σημειώθηκε απο το απόγευμα της Κυριακής (29/12) έφερε και πολλά προβλήματα τόσο στους οδηγούς όσο και στους κατοίκους περιοχών.

 

Κλειστός λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών είναι ο δρόμος Αγίου Νικολάου – Μανδριών, ενώ κλειστός λόγω ορμητικών χειμάρρων και συσσώρευσης νερού μετά από υπερχείλιση του Άσπρου Ποταμού, είναι και ο δρόμος Αγίου Γεωργίου Πέγειας – Λάρας, στην επαρχία Πάφου.
 

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, οι δρόμοι Αγίας Βαρβάρας – Τιμής, Αχέλειας – Τίμης, Αγίας Βαρβάρας – Τίμης και η είσοδος της κοινότητας Κανναβιού, οι οποίοι είχαν κλείσει προσωρινά τις πρωινές ώρες σήμερα λόγω πτώσης δέντρων και καλωδίων ηλεκτρισμού, έχουν καθαριστεί και έχουν δοθεί στην κυκλοφορία, η οποία συνεχίζεται πλέον κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE