ΠΑΦΟΣ: Κλειστοί δρόμοι λόγω κατολισθήσεων και υπερχείλισης ποταμού

ΠΑΦΟΣ: Κλειστοί  δρόμοι λόγω κατολισθήσεων και υπερχείλισης ποταμού

Η κακοκαιρία που σημειώθηκε απο το απόγευμα της Κυριακής (29/12) έφερε και πολλά προβλήματα τόσο στους οδηγούς όσο και στους κατοίκους περιοχών.

 

Κλειστός λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών είναι ο δρόμος Αγίου Νικολάου – Μανδριών, ενώ κλειστός λόγω ορμητικών χειμάρρων και συσσώρευσης νερού μετά από υπερχείλιση του Άσπρου Ποταμού, είναι και ο δρόμος Αγίου Γεωργίου Πέγειας – Λάρας, στην επαρχία Πάφου.
 

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, οι δρόμοι Αγίας Βαρβάρας – Τιμής, Αχέλειας – Τίμης, Αγίας Βαρβάρας – Τίμης και η είσοδος της κοινότητας Κανναβιού, οι οποίοι είχαν κλείσει προσωρινά τις πρωινές ώρες σήμερα λόγω πτώσης δέντρων και καλωδίων ηλεκτρισμού, έχουν καθαριστεί και έχουν δοθεί στην κυκλοφορία, η οποία συνεχίζεται πλέον κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE