ΠΑΦΟΣ: Κλειστοί δρόμοι λόγω κατολισθήσεων και υπερχείλισης ποταμού

ΠΑΦΟΣ: Κλειστοί  δρόμοι λόγω κατολισθήσεων και υπερχείλισης ποταμού

Η κακοκαιρία που σημειώθηκε απο το απόγευμα της Κυριακής (29/12) έφερε και πολλά προβλήματα τόσο στους οδηγούς όσο και στους κατοίκους περιοχών.

 

Κλειστός λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών είναι ο δρόμος Αγίου Νικολάου – Μανδριών, ενώ κλειστός λόγω ορμητικών χειμάρρων και συσσώρευσης νερού μετά από υπερχείλιση του Άσπρου Ποταμού, είναι και ο δρόμος Αγίου Γεωργίου Πέγειας – Λάρας, στην επαρχία Πάφου.
 

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι, οι δρόμοι Αγίας Βαρβάρας – Τιμής, Αχέλειας – Τίμης, Αγίας Βαρβάρας – Τίμης και η είσοδος της κοινότητας Κανναβιού, οι οποίοι είχαν κλείσει προσωρινά τις πρωινές ώρες σήμερα λόγω πτώσης δέντρων και καλωδίων ηλεκτρισμού, έχουν καθαριστεί και έχουν δοθεί στην κυκλοφορία, η οποία συνεχίζεται πλέον κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE