ΕΠ. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Σοβαρά τα όσα καταλογίζει στον Ματσάκη –‘Παρέβη το καθήκον του, ατεκμηρίωτη μαρτυρία…’

ΕΠ. ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Σοβαρά τα όσα καταλογίζει στον Ματσάκη –‘Παρέβη το καθήκον του, ατεκμηρίωτη μαρτυρία…’

Ιδιαίτερα σοβαρά χαρακτηρίζονται τα όσα κατελόγισε στον ιατροδικαστή Μάριο Ματσάκη το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου.

Στην απόφασή του για την υπόθεση της 19χρονης Βρετανίδας, που ψευδώς ισχυρίστηκε ότι την βίασαν 12 Ισραηλινοί τουρίστες και η οποία καταδικάστηκε για την κατηγορία της δημόσιας βλάβης, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον κ. Ματσάκη. Ο τελευταίος, ως γνωστόν, ήταν μάρτυρας υπεράσπισης.

«Προσπάθησε να εξυπηρετήσει τους σκοπούς της υπεράσπισης και παρέβη το καθήκον τυου ως εμπειρογνώμονας. Η μαρτυρία του ήταν επιφανειακή και ατεκμηρίωτη Τα συμπεράσματά του ήταν αυθαίρετα και η μαρτυρία του απορρίπτεται» σημειώνει στην απόφασή του το δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE