Οκταήμερη κράτηση 21χρονου για μαχαιροφορία και τραυματισμό ενός προσώπου

Οκταήμερη κράτηση 21χρονου για μαχαιροφορία και τραυματισμό ενός προσώπου

Προσωπικές διαφορές φέρεται να είναι η αιτία του τραυματισμού 21χρονου στην Πάφο. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 21χρονος συλληφθείς για την υπόθεση  παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.50 μμ την Κυριακή (30/12) λήφθηκε πληροφορία, ότι σε δρόμο της Πάφου εντοπίστηκε τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο ένας 21χρονος, που όπως διαφάνηκε κατάγεται από την Συρία. Ο τραυματίας διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε επιφανειακή πληγή στην κοιλιακή χώρα και θλαστικό τραύμα, στο δεξί χέρι. Αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ η κατάσταση της υγείας του θεωρείται σταθερή και εκτός κινδύνου.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον δεύτερου 21χρονου από την Ινδία. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι αιτία του καυγά ήταν ότι το θύμα  φέρεται να έδωσε στο δράστη ένα κινητό τηλέφωνο προς επισκευή και αυτός δεν του το επέστρεψε.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

VIDEO - ΠτΔ: Αναλαμβάνουμε την Προεδρία ΕΕ σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής

Η Κυπριακή Δημοκρατία αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια στιγμή βαθιάς αλλαγής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ καθώς η χώρα ανέλαβε την 1η Ιανουαρίου 2026 την Προεδρία της ΕΕ για έξι μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE