Καταβεβλημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κηδεία του αδερφού του

Καταβεβλημένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κηδεία του αδερφού του

Εμφανώς καταβεβλημένος και σε κακή ψυχολογική κατάσταση ήταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην κηδεία του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/12) στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών και προσκύνησε τη σορό του αδερφού του, πριν γίνει η πολιτική κηδεία του.


Ο μικρός αδερφός του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Ανδρέας Μικρούτσικος, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση το Σάββατο (28.12.2019), όταν ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.


Μαζί με μια φωτογραφία του Θάνου Μικρούτσικου σε νεαρή ηλικία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγραψε: “Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα”.

Πηγή: newsit.gr

Φωτογραφία In Time

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηνωμένα Έθνη: Κοινή συνάντηση ΠτΔ-Έρχιουρμαν-Ολγκίν στις 28 Ιανουαρίου

Ηνωμένα Έθνη: Κοινή συνάντηση ΠτΔ-Έρχιουρμαν-Ολγκίν στις 28 Ιανουαρίου

Κοινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκο Χρστοδουλίδη και του Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν θα συγκαλέσει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στις 28 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσαν τα Ηνωμένα Έθνη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE