ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό τετραήμερη κράτηση οι δύο συλληφθέντες για την κλοπή τεφροδόχου από το αυτοκίνητο των Σουηδών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υπό τετραήμερη κράτηση οι δύο συλληφθέντες για την κλοπή τεφροδόχου από το αυτοκίνητο των Σουηδών

Εντοπίστηκε την Κυριακή (29/12) από μέλη της Αστυνομίας, το ξύλινο κουτί, που είχε κλαπεί από αυτοκίνητο ζεύγους τουριστών, στις 27 Δεκεμβρίου, το οποίο περιείχε την τέφρα του νεκρού γιού τους. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την υπόθεση, η Αστυνομία προχώρησε μάλιστα στη σύλληψη δύο προσώπων, ενώ αναζητεί τρίτο.

 

Το ξύλινο κουτί εντοπίστηκε γύρω στις 9.30μ.μ. την Κυριακή, κατά τη διάρκεια σχετικής έρευνας, παραπλεύρως του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την έξοδο Μονής.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, την περασμένη Πέμπτη. Σύμφωνα με τους παραπονούμενους, το απόγευμα της ίδιας μέρας, ενώ το αυτοκίνητό τους βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης εστιατορίου, στην περιοχή Ακτή Κυβερνήτη, άγνωστοι έκλεψαν από αυτό, τρεις τσάντες, που περιείχαν μεταξύ άλλων το ξύλινο κουτί με την τέφρα του γιου τους.

Από τις εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον μιας 35χρονης και ενός 33χρονου, εναντίον των οποίων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης.

Η 35χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας (30/12) , δυνάμει του δικαστικού εντάλματος, ενώ ο 33χρονος συνεχίζει να καταζητείται.

Γύρω στις 10.25 το βράδυ της Κυριακής, ο 33χρονος θεάθηκε από περίπολο της Αστυνομίας, να οδηγεί αυτοκίνητο, σε δρόμο της Λεμεσού, έχοντας ως συνοδηγό δεύτερο πρόσωπο. Παρά τις υποδείξεις των αστυνομικών να σταματήσει για έλεγχο, ο 33χρονος ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει.

Δέκα λεπτά αργότερα, το όχημα εντοπίστηκε εκ νέου και ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας. Όπως διαπιστώθηκε το αυτοκίνητο οδηγείτο πλέον από 44χρονο κάτοικο Λεμεσού, ενώ ο 33χρονος δεν ήταν στο όχημα.

Από έρευνα που ακολούθησε, εντός του οχήματος εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο μικρή ποσότητα ναρκωτικών.

Ο 44χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Το πρωί της Δευτέρας τόσο η 35χρονη όσο και ο 44χρονος, οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την κράτησή τους για τέσσερις ημέρες.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Μονής και το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνούν την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top