Τμ. Μετεωρολογίας: Αναμένονται δύσκολες συνθήκες- Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες

Τμ. Μετεωρολογίας: Αναμένονται δύσκολες συνθήκες- Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες

Σε ισχύ ως τα ξημερώματα της Παρασκευής 3/1 βρίσκεται κίτρινη προειδοποίηση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τον καιρό. 


Στην προειδοποίηση που εκδόθηκε στις τέσσερις το πρωί (Πέμπτη 2/1) και ισχύει ως τις πέντε τα ξημερώματα (Παρασκευή 3/1) αναφέρεται ότι αναμένονται βροχές κατά διαστήματα και μεμονωμένες καταιγίδες.

Η συνολική βροχόπτωση δυνατό να ξεπεράσει τοπικά τα 50 χιλιοστόμετρα σε χρονική διάρκεια έξι ωρών.

Καλούνται οι πολίτες να είναι ενήμεροι για τη δυνατότητα εκδήλωσης τοπικής πλημμύρας σε μικρό αριθμό περιουσιών και προβλημάτων σε εξωτερικές δραστηριότητες. Αναμένονται δύσκολες συνθήκες οδήγησης λόγω περιορισμένης ορατότητας και ολισθηρότητας του οδικού δικτύου.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE