ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας- «Εξαφανίστηκε» η Έλλη Κυριάκου- Βοηθήστε να εντοπιστεί- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ώρες αγωνίας- «Εξαφανίστηκε» η Έλλη Κυριάκου- Βοηθήστε να εντοπιστεί- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τη φωτογραφία και τα στοιχεία 72χρονης η οποία και αγνοείται από το μεσημέρι της Πέμπτης 2/1.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία σήμερα την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου, 2020, ότι ελλείπει από το χώρο διαμονής της στο Στρόβολο, από τις 12.30 το μεσημέρι  (Πέμπτη 2 Ιανουαρίου), η πιο κάτω εικονιζόμενη Ελένη (Έλλη) Κυριάκου, ηλικίας 72 χρόνων.

Η 72χρονη περιγράφεται ως αδύνατης σωματικής διάπλασης, ύψους περίπου 1.68εκ., με καστανομαύρα μαλλιά, ενώ μιλά με ελλαδίτικη προφορά. Κατά την αναχώρηση της από το χώρο διαμονής της, φορούσε μπορντό χρώματος φόρμες με άσπρη λωρίδα μπροστά στο σώμα και αθλητικά παπούτσια βυσσινί χρώματος, ενώ κρατούσε ανοικτόχρωμη καφέ τσάντα. Σημειώνεται πως η 72χρονη ενδεχομένως να παρουσιάζει συμπτώματα αποπροσανατολισμού.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE