LIFESTYLE

Whitney Houston: Νεκρός από υπερβολική δόση ‘ουσιών’ ο πρώην αρραβωνιαστικός της κόρης της

Whitney Houston: Νεκρός από υπερβολική δόση ‘ουσιών’ ο πρώην αρραβωνιαστικός της κόρης της

DATA[

Χαμός έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στις ΗΠΑ, καθώς ο πρώην αρραβωνιαστικός της κόρης της Whitney Houston , Bobbi Kristina Brown , βρέθηκε νεκρός σε ηλικία μόλις 30 ετών, μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τη NY Post, ο Nick Gordon πέθανε την Πρωτοχρονιά στη Φλόριντα, ύστερα από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ο 30χρονος υπέστη μια σειρά καρδιακών προσβολών και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Altamonte Springs Hospital.

Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του στο Facebook, όπου έγραψε «Θεέ μου γιατί έπρεπε να χάσω τον αδελφό μου την Πρωτοχρονιά. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κλάψω».

Τον Ιανουάριο του 2015, η 22χρονη Bobbi Kristina είχε βρεθεί χωρίς τις αισθήσεις της στην μπανιέρα του σπιτιού της στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Τελικά πέθανε τον Ιούλιο του 2015.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top