ΠΑΦΟΣ: «Χτύπησαν» πρωτοχρονιάτικα και απέσπασαν χιλιάδες ευρώ

ΠΑΦΟΣ: «Χτύπησαν» πρωτοχρονιάτικα και απέσπασαν χιλιάδες ευρώ

Το χρηματικό ποσό των 1.586 ευρώ απέσπασαν άγνωστοι από μηχανές αυτόματης εξυπηρέτησης που βρίσκονται εγκατεστημένες στο αρχαιολογικό πάρκο της Κάτω Πάφου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία , καταγγέλθηκε στις 09:00 το πρωί της Πέμπτης 2/1 από φύλακα του αρχαιολογικού χώρου στην Κάτω Πάφο ότι μεταξύ παραμονής Πρωτοχρονιάς και σήμερα 2 Ιανουαρίου έγινε διάρρηξη κτιρίου στο αρχαιολογικό χώρο που χρησιμοποιείτο ως αναψυκτήριο. 

Ακολούθως, όπως διαφάνηκε από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας,  παραβιάστηκαν τέσσερις μηχανές αυτόματης πώλησης αναψυκτικών και απέσπασαν απ΄αυτές το χρηματικό ποσό των 1.586 ευρώ.  

Σύμφωνα με τους παραπονούμενους ωστόσο,  η ζημιά που προκλήθηκε ανέρχεται στις 4.800 ευρώ.

Η Αστυνομία που μετέβη στην σκηνή , συνέλεξε διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Την υπόθεση διάρρηξης κτιρίου, κλοπή από κλειδωμένο κιβώτιο  και κακόβουλη ζημιά διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος στο τιμόνι της Ευρώπης: Μια ημέρα συμβολισμού, ευθύνης και πολιτικών προσδοκιών

Η Κύπρος στο τιμόνι της Ευρώπης: Μια ημέρα συμβολισμού, ευθύνης και πολιτικών προσδοκιών

Η σημερινή ημέρα καταγράφεται ως ορόσημο για την Κυπριακή Δημοκρατία. Για δεύτερη φορά από την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2004, η Κύπρος αναλαμβάνει την Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ, σε μια συγκυρία ιδιαίτερα απαιτητική για το ευρωπαϊκό οικοδόμημα αλλά και για τη διεθνή πολιτική σκηνή.

BEST OF TOTHEMAONLINE